Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
"... kinyíltak az anyaméhek"
  2008-07-16 19:23:55, szerda
 
   
  És 1957-től kinyíltak az anyaméhek
- - Magyar Sors Online - -
2008. június 07. szombat
Dr. Murányi László cikke a "Gerő levelemhez"."...És 1981-ben megindult a mostani ismereteink szerint immár meg nem állítható természetes nemzetfogyás: minden évben egy Cegléd nagyságú város népességével vagyunk kevesebben. 2000-ig 700 ezerrel több koporsót kellet készíteni mint bölcsőt s a jelenlegi pusztító tendencia szerint 2050-ben 8 és fél millióan leszünk...."

Tisztelt Varga Szibilla!

A ,, Magyarsors"-hoz ugyanúgy, mint édesanyaként írt Gerő-leveléhez őszintén gratulálok!

Kérem engedje meg, hogy - immár nekem küldött levele alapján - az alábbiakkal egészítsem ki írását.

A gerők, - valahogy véletlenül - mindig félreértik a magyar történelmet.

A gerők mindig más irányt szeretnének szabni, mint a nemzet, ahol élnek.

Mert lássuk csak: a magyarok elleni szisztematikus nemzetpusztítás dolgában - első Trianon.

Ezt talán már tudják a szellem emberei. No nem a társadalom, melynek sötétségben tartása ma az egyik legfontosabb feladata a hihetetlen pénzekkel megfizetett, nemzetáruló,cselédsajtónak. Ám az elfelejtődik - mintha nem is úgy lett volna! -, hogy 1955-ben kaptuk meg a második kegyelemdöfést. Azzal, hogy Ausztria kiengedése után l955-től, az ún. békeszerződés szerint évtizedekig itt maradt az a vörös ármádia, amelyet ,, felszabadító, dicső hadseregnek" kellett nevezni. Sőt: mindezt nagybetűvel írva még a tankönyvekben is. Kiktől még a háború és a szabadrablás idején / oh, hol voltál, máig is oly sokszor hivatkozott nemzetközi jog?....../ lányok, anyák és kiskorúak kaptak soha nem gyógyítható nemi-és vérbetegségeket, hiszen hazánkat voltaképpen nem a ,, dicsőséges" szovjet hadsereg ,, szabadította fel ,,, hanem, - egy eladdig ismeretlen származékú ázsiai hordát engedtek rá Európára,hazánkra.

1955-től vesztettünk tehát egy teljes emberöltőt, 1992 júliusáig, mikor is a záhonyi hídon, / gyalogosan, visszaintegetve!... mily bájos volt, - az utolsó szovjet tiszt személyében e vörös ármádia elhagyta hazánk földjét. S hogy az ,,ideiglenesen hazánkban állomásozó Déli Hadseregcsoport" nyakunkba ültetése 37 esztendő alatt és utána is hány száz milliárd forintot jelentett e megnyomorított nép pénztárcájából, - ezt máig senki sem meri számba venni.

Pedig 1990-ben volt valami rendszerváltásnak kikiáltott, előre jól kifundált kísérlet Magyarországon.

Ám Trianon és a háború után a nemzetpusztítás azzal folytatódott, hogy a moszkvai vörös hatalom nyakunkba ültette Kádárt./ Na nem Münnich -et, mert tudták, hogy épp az affélékből lett elegünk s kiáltottuk 56-ban, hogy: elég volt/. Az egyébként igen szűk szellemi keretek között mozgó fiumei fattyal szépen lassan leparolázott a kontinens számos kormány-és koronás fője. A hetvenes évek elején a pápa is. Tegyem hozzá: valamennyiük nagy dicsőségére, hisz ők még azt is el akarták felejteni /felejtetni- velünk?/, hogy a haynaui bosszút sokszorosan meghaladó, százával akasztófákat állíttató Moszkva-szolgával állnak szemközt. S azt sem akarta tudni senki - pedig tudva tudták, mert a politika már csak ilyen! -, hogy a számunkra vesztessé lett világháború és a gyönyörű 56-os forradalom cserbenhagyásos vérbefojtása után Magyarországon a felemelkedés k i v a n z á r v a. No justice for Hungary! Never!

Tehát fogyasztani, fogyasztani, fogyasztani a benne lakókat!

És 1957-től kinyíltak az anyaméhek. Oly egyszerű lett a dolog, mint egy pofon: ne féljen, nem fog fájni, ide tessék feküdni és holnap már mehet is haza....

Minden kezdődhet elölről......s ha gondolja, itt várjuk újra..... ingyen jöhet. De a gyilkolás paraszolvenciáját zsebbe várjuk./Tisztelet az igen kevés kivételnek, akiket ki is nézett az orvostársadalom..../

Lehet azért hobby-telkezni, gyűjteni Trabantra 8-10 évig /" kicsi helyett kocsi", hogy belénk verte a sajtó 3o éven át!/ - és tessék azt érezni, hogy mindez, éppen így van jól ahogy van...

Ezen az áron vették el, szépen lassan a hajdan nemzetként erőteljes magyarság józan gondolkodását.

És valósították meg ezt a nemzetellenes, nyílt támadást, egy hazaáruló hatalomban tartásával.

Akik pedig a népesedés csökkentésre már akkor figyelmeztettek / Fekete Gyula /, azokra rákiáltottak, ugyancsak a pártsajtó segítségével: ellenség!

Elővettem a ,,Demográfia"c. folyóirat egyik akkori számát, ahol egy ,,tudományos tanácsadó, közgazdász" nemes egyszerűséggel demográfiai riogatásnak, h a l a d á s e l l e n e s veszedelemnek tartotta az ezzel kapcsolatos, csak kizárólag szakmai folyóiratokban megjelenhető véleményeket. Ezek és az ezekhez hasonlók voltak a Párt igen jól megfizetett ,,szakszócsövei ,,. Pedig a népesség számához viszonyítottan nálunk már 1962-ben született a legkevesebb gyermek, nemcsak európai, de világméretű összehasonlításban is.

És 1981-ben megindult a mostani ismereteink szerint immár meg nem állítható természetes nemzetfogyás: minden évben egy Cegléd nagyságú város népességével vagyunk kevesebben. 2000-ig 700 ezerrel több koporsót kellet készíteni mint bölcsőt s a jelenlegi pusztító tendencia szerint 2050-ben 8 és fél millióan leszünk. És ne vigasztaljon bennünket, hogy a kontinensen valamennyi nép - kivéve a cigányokat és albánokat- lélekszáma ugyancsak csökken. Mert az utóbbiak éppen Európa szívközepében szeretnének élni.

A televíziós-rádiós, fecsegőn szórakoztató tudatipar mélyen hallgat e végveszedelmekről. Reggel, délben, este ismét az elhallgatással hazudik, mint a legkeményebb pártállami években. És van itt még egy baj: a lelkiismeret ma már nem szólítható meg.

Él és virágzik a ,, kicsi vagy kocsi" - val elindított kapzsifösvénység.

Bizonyíték: 2005. dec.5.-e, amikor egy Kovács László nevű kommunista felkiáltására:" ide özönlik 23 millió román, ha állampolgárságot kapnak a magyarok" - az lett a válasz, amit ismerünk:lezártuk a sorompót a Trianonban leszakított nemzettestvéreink előtt.

A" rendszerváltás" is pontosan azt hozta, amire ki volt találva e téren:

A Horn-kormány óta a gyermek nem önálló személyiség abban az adózási rendszerben, amely 25 négyzetméterre ad adómentességet. Antall József, mint ,, rendszerváltó" miniszterelnök, ha belekezd ennek a végveszélyes folyamatnak a megállításába vagy legalább lelassításába - sok nagy államfőt megelőzve vonulhatott volna be a magyar történelem legdíszesebb csarnokába. E történelmi csarnok helyett azonban csak az alá, a Melocco Miklós féle síremlék alá térhetett nyugovóra, amelyek nem a hála köveiből épültek. Erre ,,a világ bírája: a történelem fog felelni."/ Kossuth./
Életellenesek a törvények, az igazságszolgáltatás s velük egybehangzó a sajtó: vedd, nyerj, fogyassz , végy fel hitelt,ha már nincs pénzed, életjáradékkal add el házadat, lakásodat holmi biztosítóknak, ne a gyermekeidé legyen,ne gondolkozz, szórakozz, telefonálj. / Csak a betelefonálós műsorokból 12 milliárd Ft. volt a bevétele a két legnagyobb kereskedelmi televíziónak 2 évvel ezelőtt./
Élet-és kultúraellenes szinte valamennyi rádió-és televízió műsor, a több mint 12 éve hatályban lévő Médiatörvény mindenre jó, csak a műsorok ellenőrzésére, számonkérésére, tisztességes alapítására nem. A legtöbb frekvencián, csatornán egy politikai és szellemi kisebbség szabadrablása játszódik le nap-mint nap.
Évszázadokig - hol így, hol úgy, gyakran nehezen - az apa volt a családfenntartó. 195o, azaz az ,,emancipáció" óta / ld. Szabadság, egyenlőség, testvériség hazug hármasságát már a francia forradalomban... / immár a nő is lehetett traktoros....Ám, hogy hány ezren vetéltek el ezeken a rettenetes gépeken, ezt senki nem tartotta számon. De lett bölcsi, hajnali 5-kor ébresztett gyerekkel, ovi, napközi. Mert a rabló új eszme elvette a családfenntartó szerepét, a pénzét s munkába kényszerítette a család-meleget összetartó édesanyát.

Ma a statisztikában ilyen rubrika: családfenntartó - nincs is. A mai munkabér, mélyen az EU-s jövedelem alatt - magánkereset. A nőé és férfié.

Ha nincs gyerek - annál jobb. Több jut nekünk....

Nem kell ,, áldozatot ,, hozni a jövendőért.

Abban a bizonyos gyalázatos francia palotában a világháború győztesei, elveiket is elárulva, hiénafalkaként szétosztottak bennünket a sorbanállók között. Kéjelegve tülekedtek oda a kést jelentő vonalzóhoz a többször is színt váltó szomszédok, hogy e páratlan történelmi és földrajzi, szent egységet szétszedjék. Mesés vagyonok,gazdag országrészek, hatalmas földek, páratlanul gazdag ásványbányák, közlekedési rendszerek, méltóságok lebegtek a palotakertben pezsgőzők szemei előtt. És tudták, hogy hazudnak e világszédelgésben.

Mindezek tükrében is látnunk kell tehát:

Magyarország sosem látott mélységek felé kezd zuhanni!

Magyarország bajban van!

Magyarországot a külső ellenség és a mindig itt élősködő belső árulók kezeiből ki kell menekíteni!

Murányi László
Budapest, 2oo8. június havának 7.-ik napján

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kapzsifösvénység, állampolgárságot, vérbetegségeket, családfenntartó, visszaintegetve, nemzetpusztítás, cserbenhagyásos, figyelmeztettek, orvostársadalom, hadseregcsoport, négyzetméterre, magyarországon, viszonyítottan, magyarországot, kultúraellenes, adómentességet, statisztikában, szisztematikus, miniszterelnök, számonkérésére, megnyomorított, folyóiratokban, kényszerítette, cselédsajtónak, pénztárcájából, egyszerűséggel, rendszerváltás, életjáradékkal, kegyelemdöfést, hiénafalkaként, elhallgatással, forradalomban, veszedelemnek, szabadrablása, biztosítóknak, ellenőrzésére, mostani ismereteink, jelenlegi pusztító, alábbiakkal egészítsem, magyar történelmet, gerők mindig, magyarok elleni, szellem emberei, egyik legfontosabb, hihetetlen pénzekkel, elfelejtődik –, második kegyelemdöfést, szabadrablás idején, eladdig ismeretlen, teljes emberöltőt, záhonyi hídon, utolsó szovjet, Magyar Sors Online, Murányi László, Tisztelt Varga Szibilla, Déli Hadseregcsoport”, Fekete Gyula, Kovács László, Antall József, Melocco Miklós,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png rózsa csokor  Png csokor  A sors  A televizió nem a kultúrát kép...  Nagyi telefonál  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam Krisztinától  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kellemes délutánt kívánok  Kerüld el az evangélium örömén...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A Megváltó szolgálatában  Szép estét  Png telefon  Facebookon kaptam  Png fotel  Png cica  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akarat  Albert Einsteinről  Akarat  Alázat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Nevem  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Tavaszi kép  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  George Byron - Ahogy itt jár -...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Alázat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy bizonyos határt  Albert Einsteinről  Ami embereknek lehetetlen, az...  Egy bizonyos határt  Rátalálsz  Irgalom és ítélet  Sokan azt tartják  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Németh László tollából  Irgalom és ítélet  Szívem tiéd  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Makszim Gorkij gondolata  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Kellemes délutánt kívánok  Png lepke  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  A televizió nem a kultúrát kép...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Bounty krémes  Idő  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nevem  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Leonardo da Vinci gondolata  Jó éjszakát  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
mostani ismereteink, jelenlegi pusztító, alábbiakkal egészítsem, magyar történelmet, gerők mindig, magyarok elleni, szellem emberei, egyik legfontosabb, hihetetlen pénzekkel, elfelejtődik &#8211, második kegyelemdöfést, szabadrablás idején, eladdig ismeretlen, teljes emberöltőt, záhonyi hídon, utolsó szovjet, háború után, nemzetpusztítás azzal, moszkvai vörös, affélékből lett, egyébként igen, kontinens számos, hetvenes évek, haynaui bosszút, számunkra vesztessé, gyönyörű 56-os, benne lakókat, gyilkolás paraszolvenciáját, igen kevés, áron vették, hajdan nemzetként, hazaáruló hatalomban, népesedés csökkentésre, pártsajtó segítségével, ezzel kapcsolatos, ezekhez hasonlók, népesség számához, legkevesebb gyermek, kontinensen valamennyi, utóbbiak éppen, elhallgatással hazudik, legkeményebb pártállami, adózási rendszerben, végveszélyes folyamatnak, megállításába vagy, magyar történelem, hála köveiből, világ bírája, gyermekeidé legyen, betelefonálós műsorokból, több mint, műsorok ellenőrzésére, legtöbb frekvencián, rettenetes gépeken, családfenntartó szerepét, család-meleget összetartó, statisztikában ilyen, bizonyos gyalázatos, világháború győztesei, sorbanállók között, kést jelentő, palotakertben pezsgőzők, külső ellenség, kapzsifösvénység, állampolgárságot, vérbetegségeket, családfenntartó, visszaintegetve, nemzetpusztítás, cserbenhagyásos, figyelmeztettek, orvostársadalom, hadseregcsoport, négyzetméterre, magyarországon, viszonyítottan, magyarországot, kultúraellenes, adómentességet, statisztikában, szisztematikus, miniszterelnök, számonkérésére, megnyomorított, folyóiratokban, kényszerítette, cselédsajtónak, pénztárcájából, egyszerűséggel, rendszerváltás, életjáradékkal, kegyelemdöfést, hiénafalkaként, elhallgatással, forradalomban, veszedelemnek, szabadrablása, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1196
  • e Hét: 6704
  • e Hónap: 15308
  • e Év: 51249
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.